Cf-9010 aromaterapimaskin får deg til å føle deg duftende når som helst.

Med samfunnets fremgang har moderne mennesker en høyere jakt på livskvalitet.Mange vil kjøpe noen aromaterapiprodukter og legge dem hjemme, spesielt for de arbeiderne med høyt arbeidspress og dårlig søvnkvalitet.En god aromaterapi kan virkelig hjelpe deg med å ta av trettheten.Nylig så jeg en aromaterapimaskin, som føles veldig bra.Jeg vil gjerne anbefale det til deg.
Formen på denne cf-9010 aromaterapimaskinen er en vase, akkurat som et kunstverk, som passer uansett hvor den er plassert.I tillegg gir kombinasjonen av hvitt og trekorn folk en følelse av fred og ro, som den fjerne himmelen og skogen, samt det fjerne havet og øya.Denne fargematchingen får folk til å føle seg komfortable uten konflikt.

new2_ (9)

La oss introdusere hvordan du bruker denne cf-9010 aromaterapimaskinen.
Bruksmetoden er veldig enkel.Åpne skallet og vanntankdekselet, tilsett vann til vanntanken (ikke overskrid den maksimale vannstanden), tilsett deretter en passende mengde eterisk olje til vanntanken (anbefales ikke å tilsette for mye), og dekk til vannet tankdeksel.

ny2_-8

Cf-9010 er en utmerket aromaterapimaskin.Vi kan lære om funksjonene

(1) Duftoppbevaring
Fordi cf-9010 aromaterapimaskinen har en vanntank med stor kapasitet, som kan sikre integrering av eterisk olje og vann, og kan vare i opptil 10 timer.Ikke bekymre deg, på grunn av volatilisering vil det ikke være noen problemer med duft snart.

ny2_-4

(2) Vannholdekapasitet
Denne aromaterapimaskinen har en stor kapasitet på 180ml og kan brukes i opptil 9 timer.Den kan ta vare på deg hele natten.

ny2_-6

(3) Sikkerhet
Denne cf-9010 aromaterapimaskinen vil automatisk slå av strømmen når vanntanken mangler vann, slik at den kan brukes trygt.

new2_ (2)

(4) Mute opplevelse
Funksjonen til selve aromaterapimaskinen er å hjelpe til med å sove eller justere atmosfæren.Lydkonferansen ødelegger god stemning.Lyden til cf-9010 aromaterapimaskin er ≤ 30dB.Kanskje du ikke har noen anelse om dette nummeret.Vi kan sammenligne støyen fra klimaanlegget ≤ 39db.På denne måten kan vi vite at denne aromaterapimaskinen nesten oppnår mute-opplevelsen, som skyldes dens utmerkede strukturelle design for å redusere løpestøyen.

new2_ (1)

I tillegg har cf-9010 aromaterapimaskinen også en fargerik atmosfærelampe, som lar deg velge din favorittfarge eller fargeendringsmodus, med 7 fargebytte.Når du åpner hele atmosfæren, vil du føle deg bedre når du er i den.

ny2_-5

Aromaterapimaskinen kan eliminere alle slags særegne lukter og røyk, redusere skadelige gasser og rense luften.Aromaterapimaskinen kan øke luftfuktigheten innendørs litt samtidig som den produserer duft, slik at den tørre innendørsluften kan forbedres og folks komfort blir bedre.I tillegg vil folk føle seg slitne og søvnige når de jobber innendørs i lang tid, og den svake duften til aromaterapimaskinen kan få folk til å være mer oppmerksomme og forbedre arbeidseffektiviteten.

ny2_-3

Cf-9010 aromaterapimaskin er virkelig et veldig nyttig lite apparat, som er veldig egnet for å justere miljøet i rommet.Med ulike typer eteriske oljer egner den seg både til søvn og selvdyrking til vanlige tider.I tillegg har cf-9010 aromaterapimaskin også en atmosfærelampedesign, som gjør den mer kunstnerisk oppfatning å bruke om natten.Å slå på cf-9010 aromaterapimaskinen før du legger deg kan enkelt skape et behagelig og stille miljø, redusere irritabilitet og sovne raskere.

new2_ (7)


Innleggstid: 17. august 2022